2018-04-18

Виставка О.П.Блаватської у Чернігові

В рамках Просветительского проекта ТОС Украины представляется очередное мероприятие по ознакомлению жителей разных городов с принципами Вневременной Мудрости и основами всемирного братства.

2 квітня 2018 р. відбулося урочисте відкриття Виставки «Невичерпне джерело», присвяченої нашій співвітчизниці, письменниці, мандрівниці, філософу, громадському діячеві планетарного рівня Олені Петрівні Блаватській. На цей раз виставку прийняла Чернігівська обласна бібліотека для юнацтва. Ми щиро вдячні керівництву бібліотеку за надану можливість та проявлену гостинність. 


Місцеве телебачення виявило увагу до події та підготувало репортаж для новин міста, журналісти місцевої преси ретельно записували інтерв'ю. На церемонії виступили господарі бібліотеки, академік АН Вищої освіти України, професор Чернігівського технічного університету В.А.Личковах, психолог і громадський діяч Андрій Кузнецов. Від організаторів Виставки виступили Президент Теософського товариства в Україні Світлана Гавриленко та Президент Київського відділення ТТвУ Володимир Павлов. Глядачі зацікавлено оглянули експозицію.

Виставка триватиме до 22 квітня. Заплановано зустрічі організаторів Виставки з відвідувачами 10 квітня о 16.00, 15 та 22 квітня о 15.00. Щиро запрошуємо чернігівчвн та гостей міста ознайомитися з матеріалами про життя та творчість О.П.Блаватської. Адреса: Чернігів, Шевченка, 54. Вхід вільний. Вихідний – субота.


Комментариев нет:

Отправить комментарий