2020-12-19

 

ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ І НОВИМ РОКОМ! 

     Група теософів-кропивничан відвідала Обласний Будинок Матері і Дитини, що в селищі Новому, та привітала всіх присутніх з Днем Святого Миколая і Новим Роком! Через карантин ми не змогли зайти у приміщення, тому зустрілися з мешканками, які разом зі своїми дітками та адміністрацією Будинку на чолі з директором Інною Олександрівною зібралися на подвірї. Погода сприяла цьому: тепло, тихо, мирно.

     Ми передали свої скромні подарунки до святкового столу… та не тільки! Вважаємо, що більш змістовним привітанням були КАЛЕНДАРИКИ на 2021 рік, які ми виготовили для кожного, хто проживає чи працює у цьому закладі. На них виділили три основні дати теософського життя, а саме: 8 травня - День Білого Лотосу – День Памяті Олени Блаватської;  12 серпня – День Народження Олени Петрівни Блаватської – День Вісника Світла; 17 листопада – День Заснування Теософського Товариства,  та вказали на всяк випадок координати нашого відділення «Лайя».

     Також знайшлося місце для побажання Древньої Мудрості, в якому сказано:

  До чого треба прагнути?  

  До гарної освіти, здорового образу життя,

 милосердя, співчуття  та альтруїзму!

                                  В  ЦЬОМУ  ВЕЛИЧ  ЛЮДИНИ!

Зважаючи на те, що Календарик діятиме протягом всього 2021 року, сподіваємось, що більшість прочитає ці мудрі слова, пропустить їх через своє серце і послуговуватиметься ними у своєму житті.

 

    Л.І.Фесенко, Л.І.Нургалєєва, Л.В.Передерій, Р.М.Калашнікова

                                                                                 м. Кропивницький









 

 

 

    

1 комментарий:

  1. Як родина військових, ми дуже вдячні за професійну позику пана Педро. він був уважним, обізнаним і не поспішав провести нас через процес позики. ми були своєчасно поінформовані про будь-які відповідні деталі, які ми повинні були врахувати. він був дуже доступним, зрозумілим і заслуговував на довіру. ми не можемо достатньо подякувати йому за чудову службу. ми дуже рекомендуємо його і радіємо тому, що він отримав кредитну допомогу, щоб ми могли придбати наш будинок. сім’ї військових і невійськових, пане Педро , з якими ви хотіли б працювати, щоб купити житло та отримати будь-яку допомогу в кредиті!» Контактна інформація кредитного спеціаліста пана Педро Джерома: whatsapp: + 1-8632310632електронна пошта: pedroloanss@gmail.com

    ОтветитьУдалить