2013-12-23

Збережи воду - збережи своє життя


Тема значення води для нашого життя  зачепила мене, коли я побачила фільм про різке зменшення питної води на планеті. А ще краще я усвідомила цю глобальну проблему, коли вдома не було води більше двох тижнів. Тоді я дізналася, як сильно я люблю воду, і як хочеться пити коли вдома її немає.
Пройшов рік, ця їдея жила в мені, чекаючи свого часу. І цими днями мене запросили у Львівську гімназію, розказати дітям про воду. Я показувала фільм, розказувала про властивості води, які "не вписуються" в закони фізики, і шукала відповідь на питання: "Як зберегти воду для себе і для інших".
На жаль,  діти не вірять в прогнози науковців, і факт про те, що питної води стає все менше і менше - цікавить не багатьох! Але я вірю, що навіть ті одиниці, які тим зацікавилися зможуть змінити життя води і своє - на краще.
Я буду продовжувати розповідати людям про воду, бо для мене це справді - жива істота, яка знає про нас все, і навіть те, чого ми самі не знаємо!
Хто має бажання допомогти - приєднуйтесь. Нам потрібно, щоб люди бачили реальність, а не рекламу "чізбургерів"!!!

Ореста Яджак, львівське відділення ТОС в Україні

Вода – кров життя!

Космос вибрав саме воду, як основу життя. Міліарди років тому, в газопороховій хмарі, з якої утворилась планета, вже містилась вода – у вигляді льодяного пороху. Це підтверджують наукові досліди. Академік Вернадський писав: немає такого з’єднання молекул, яке могло б рівнятись з водою, по впливу на основні геологічні процеси землі. Немає жодного матеріалу, мінералу, чи живого тіла, без вмісту води. Всі умови для існування життя створюються водою. Навіть зародок в материнському лоні знаходиться 9 місяців у воді! Світ теж повністю омитий водою. Нагріта сонцем вода, в районі екватора, гігантськими течіями переносить тепло в полярні області, чим регулює температуру всієї планети. Це величезна жива істота, яка живе своїм життям, і грає головну роль в нашому житті. 
Всього за одну хвилину сонце випаровує з океану близько міліарда тонн води! Кожну хвилину ця пара вбирає величезну кількість сонячної енергії, і віддає її земній атмосфері. Саме за рахунок цієї енергії дмуть вітри, йдуть дощі, шторми і урагани. Тільки вода на землі має три фізичні стани: твердий, рідкий і газоподібний. При цьому більшість її властивостей не вписуються в закони фізики.

Наприклад: вода має велику теплоємкість, за рахунок цього обігріває північ планети. Щільність води найбільша при 4градусах, при нижчій температурі вона розріджується, на відміну від інших рідин, які замерзають. Завдяки цій здатності риба у зиму не замерзає. Чиста вода має неймовірні якості, які і притягують вчених. Тільки на початку 21 століття вчені відкрили таємницю води. Виявилось, що вона складається із супер-молекул, так званих кластерів або ячейок – тобто, має неймовірну, шестигранну структуру. І її молекули одночасно формують два типи структури. Перший у вигляді згустку біля ста молекул (лід). Другий тип навколо цих згустків – менш впорядкований. 
Структура ця може мінятися, якщо на воду впливати різними способами – хімічним, електромагнітним, механічним та ІНФОРМАЦІЙНИМ. Під цим впливом молекули змінюють своє положення, перебудовуються і таким способом запам’ятовують інформацію, і відображають її. Феномен структурної пам’яті дозволяє воді зберігати її, обмінюватись нею з навколишнім середовищем. Це інформація яку несе світло, звук, музика, думки людини, молитва, і слова. Подібно до того як кожна жива клітина містить в собі інформацію про увесь організм, так кожна молекула води несе інформацію про цілу планетарну систему. Тож можна сказати, що Вода – Кров землі.
Станіслав Зінін, доктор біологічних наук, дослідив, що вода існує в дуже незвичній для нас формі – диференційно-фазовому стані! Саме завдяки цьому стану вода здатна обробляти інформацію, і це нагадує чимось комп’ютер. Тобто людина, точніше її тіло, що складається на 85% з води, являє собою програмовану систему: різні зовнішні фактори, навіть спілкування з іншими людьми міняють структуру і біохімічний склад рідини в нашому організмі. Це відбувається на клітинному рівні, програмується навіть молекула ДНК, (часом повністю знищується, залежно від інформації). Це значить, що зміни в індивідуальній програмі, закладені в кожному організмі на молекулярному рівні в воді – це і є причина появлення хворіб, які проявляться у майбутньому. Отже, виходить, що ми самі створюємо багато своїх проблем, тим, про що думаємо, говоримо, і що п’ємо. А така річ, як заговори на воду і привороти виходить – реальність! Ми впливаємо на воду, на себе, на інших – своїми думками, словами, емоціями через водний баланс тіла, тобто через воду.
Кілька дослідів на підтвердження цього.
Японський вчений Емото Масару провів такий експеримент: у три банки насипав рис і залив їх водою. І на протязі місяця, кожен день, говорив в цю воду. Першій банці говорив – дякую, другій – ти дурень, а на третю взагалі не звертав уваги. Через місяць рис із першої банки почав бродити і приємно пахнути. Рис із другої – почорнів, а з третьої почав загнивати. Висновок: ненависть, гнів, байдужість і будь-яка негативна емоція руйнує не тільки воду, а й все живе у ній.
Цей самий вчений заморожував каплі води і вивчав їх під мікроскопом із вмонтованим фотоапаратом. Фотографуючи молекули різних вод, виявилось, що всі вони мають різну структуру. Вода з гірських, чистих потоків мала гарну кристалічну форму, утворені візерунки, і геометричні форми. Натомість забруднена вода мала зрушену, хаотичну форму.
Дальше він вирішив подивитись на вплив музики на воду. Поставив дистильовану (розморожену) воду між колонок і на деякий час включив музику. Після чого заморозив її і сфотографував. Ці фото доказують неймовірні зміни води, яка реагує, як жива істота.
Також, в Росії, були проведені прямі досліди по дистанційному впливу на воду. Цілителька знімала із хворого негативну енергію прямо в чисту воду, яку до того очистили. Після цього вчені помістили в цю воду інфузорію, яку паралізувало. Перевіривши цю воду виявили зміну в структурі і хаос в молекулах. Цей дослід проводили неодноразово, результат був однаковий.
Також у лабораторії професора Павла Гозькова були проведені фізичні і біологічні аналізи свяченої і простої води. Які мали дуже різну структуру. Після цього свячену воду добавили у посуд із звиклою, у пропорції 10мг на 60літрів. Результат кінцевого аналізу показав, що структура звичайної води змінилась, і повністю стала свяченою.
Залишається тільки здогадуватись до якої міри духовна енергія, чи молитва можуть очистити воду. Свячена вода має надзвичайну силу, задумайтесь: нею виліковують навіть гангрену, та інші невиліковні хвороби.
Отже, що таке вода, звичайна природна стихія, чи насправді невідома для нас істота?  
Абсолютно чистої води в природі немає. І навіть в лабораторії дістати її майже нереально. Російські вчені все-таки змогли отримати пробірку над очищеної води, діаметром всього 2,5см. Результат був вражаючим. Щільність молекул виявилась настільки великою, що для того, щоб її розірвати, потрібно було силу 900кг. По поверхні озера з такої води можна було б ходити пішки. Вчені припускають, що Ісус Христос міг ходити по воді тому, що під впливом його духовної сили, думок вода очищалася до ідеальності.
На якій відстані не була б людина, з водою, на яку вона мала вплив, зв'язок зберігається, через загальне енергоінформаційне поле. І якщо з людиною буде щось відбуватися, в енергоструктурі води будуть такі ж зміни. Так само, якщо по впливати на ту воду, яка запам’ятала конкретну людину, то в її поведінці і здоров’ї будуть зміни.
Це підтвердить дослід В’ячеслава Звоникова. У 2005році він з групою своїх колег провів експеримент: двох близьких людей розділили. Одного відправили в південну Америку, інший залишився у Москві. Їх підключили до спеціальних апаратів, і почали обстежувати одночасно обох. Фіксувались найменші рухи, частота дихання, пульс і це записувалось комп’ютером. Також записувались кардіограма і енцефалограма (хвилі мозку). Несподівано піддослідні, якимось чином, настроїлись на одну хвилю. Прибори зафіксували синхронне дихання, серцебиття, навіть синхронну роботу мозку. І це в людей розділених величезною відстанню. Вчені припустили, що саме при думці про людину на іншому континенті, їхні тіла запрацювали синхронно.
Система світу існує, як один великий, ідеальний організм. Всі його частини, ми і Земля – нероздільні, бо зв’язані колосальними інформаційними потоками. Ви можете думати, що ваші слова, думки це тільки ваше діло, але це далеко не так, і сьогоднішня наука підтвердила це.Серед вчених існує думка, що шторми, цунамі і урагани – це реакція води на загальне, енергоінформаційне поле людей. Так вода вертає нам вкладену в неї інформацію.
Але чи здатна вона сама себе очищати? Її пам'ять стирається якщо вона проходить трансформацію, тобто випаровується або заморожується. Випадаючи дощем, або розморожуючись, вода звільняється від інформаційного забруднення. Цим природа дає нам шанс усвідомити свої помилки і нашу роль на Землі.
Уся людина – це мікрокосмос. Так як і макрокосмос, тобто світ, наше тіло складається із елементів чотирьох стихій – землі, води, повітря, і вогню. Також існує ефір – п’ятий елемент але це інша тема. Проявлення сили стихій у макрокосмі, тобто на планеті аналогічне на мікрокосм. Тобто так, як впливають стихії на землю, так і наші елементи стихій впливають на нас. Фізичний стан стихій напряму залежить від психічної діяльності людини. Тобто думок, ідей, і т.д. Негативні природні явища викликаються неврівноваженою діяльністю психіки людей. (приклад цунамі). 
Люди не звертають увагу на те, що п’ють, хоч і звикли лікуватися водами. Також ми п’ємо холодну кип’ячену воду. Але не знаємо проте, що така вода понижує мозкову активність, через велику кількість мертвих мікрочастин з атмосфери. Якщо хочете бути здорові пийте кип’ячену воду, каву, чай – тільки гарячою.

Ореста Яджак, львівське відділення ТОС в Україні

Комментариев нет:

Отправить комментарий