2019-12-06

Просвітницька бесіда в Центрі Матері й Дитини «Значення чисел в житті людини»

Мешканці Обласного Центру Матері й Дитини, що в селищі Новому, виявили бажання послухати таку тему ще під час нашої попередньої зустрічі з ними. І ось 26 листопада 2019 року ми знову завітали до них. Перш за все ми розповіли їм про приховане значення чисел, які лежать в основі створення Всесвіту та людини. Наголосили на тому, що Великий давньогрецький філософ Піфагор першим розповів Світові, що «Все є Число. Все можна виміряти Числом, Все можна створити Ним… Головна основа міститься в перших чотирьох числах: 1, 2, 3, 4, - казав вІн, - бо складаючи їх, чи помножуючи між собою, можна знайти всі інші числа…».
Піфагор та його послідовники скорочували всі числа від 1 до 9, які є вихідними, кардинальними числами та мають свою незмінну вібрацію й частоту, мають свою сутність. Теософське вчення підкреслює при цьому, що ні для кого вже не секрет, що все в світі взаємно пов’язане: будь-яке явище, дійство, ситуація мають свою причину та наслідки й можуть бути вираженими в числовій формі.
Якраз тут й підключилася до практичної роботи з присутніми Світлана Мельник. Вона допомогла кожній учасниці зустрічі скласти по даті народження особисту карту життєвих потенціальних можливостей, дізнатися через числа про себе більше, побачити свої сильні та слабкі сторони. Світлана дуже тактовно пояснювала кожній жінці, що безталанних людей не буває, кожного з нас природа наділила відповідними здібностями й якщо ми вже зараз дізнаємося про це за допомогою чисел, то зможемо позбутися негативних рис свого характеру, якщо вони є, почати розвивати свій талант прямо зараз з тим, щоб будувати своє життя за своїм призначенням й зробити його якомога щасливим.
Раїса Калашнікова,
м. Кропивницький
  





Комментариев нет:

Отправить комментарий