2020-10-30

                          ВСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ДУМКИ

Кожного разу, коли ми йдемо до Обласного Центру Матері та Дитини, ми продумуємо тему зустрічі. Цього разу, а саме 23 грудня 2019 року, мова йшла про першу з розряду трьох Сил, що будують характер людини, - про Силу Думки, бо саме з неї все починається. В розмові були приведені вислови О. П. Блаватської, відомих авторів теософської літератури, А. Ейнштейна, із Святого Євангелія, які одностайно підкреслюють, що яка буде думка людини, такою буде й сама людина.
Добра думка залишається активною, благотворною Силою, а злобна – діє, як злобний демон. Тому дуже важливо, щоб кожен з нас наповнював свій потік у Просторі доброзичливими, світлими, чистими думками. І щоб це краще запам’яталося, ми, запозичивши позитивний досвід житомирян – за що їм велика вдячність!, – виготовили календарики-будиночки на 2020 рік, на яких розмістили віршик про Думку Оксани Мулик, та вручили всім: кожній матері та працівникам Центру.
Не обійшлося й без гри. Світлана Мельник та психолог Надія, яка цього разу була з нами, допомогли кожній жінці підвести підсумки року, заглянути у свій внутрішній світ з тим, щоб усвідомити у майбутньому можливості свого власного росту, позитивних змін у житті, нехай навіть незначних.
Така бесіда проходила в теплій новорічній атмосфері за чаєм з печивом, цукерками, яблуками, які ми не забули захватити з собою, та тортом, що власними руками так дбайливо приготувала Світлана.
Раїса Калашнікова, м. Кропивницький








Комментариев нет:

Отправить комментарий