2014-03-19

Зустрілися, як справжні друзі


Ми не випадково вибрали 10 березня 2014 року для зустрічі з нашими підопічними Обознівського психоневрологічного інтернату. Якраз напередодні виповнювалось 200 років від дня народження генія українського народу Т. Г. Шевченка. Його називають також великим Пророком тому, що він бачив, знав та відчував майбутнє України.
Наша зустріч розпочалася з Молитовного звернення, яке провів служитель церкви, до Вищих Сил Світла за спасіння рідної України і втихомирення в ній розбрату, чвар між людьми. Воно звучало, як священна мантра і єднало серця всіх присутніх. Зразу встановилась атмосфера доброзичливості, взаємопорозуміння та відвертості.
Алла Сергієнко, працівник обласноі дитячої бібліотеки ім. А.П.Гайдара, розповіла про незабутньного Кобзаря, прочитала декі
лька його віршів.Присутні не тільки уважно слухали, не тільки з великим інтересом розглядали книжки, журнали, що їм подарувала біліотека, але й самі підключилися до шевченківської поезії.З великим натхненням прочитали "Реве та стогне Дніпр широкий" та "Садок вишневий коло хати" Христина і Галина.(Ви можете побачити їх на фото).
Наостанок, ми залишили їм ту благодійну допомогу, яку надало дуже багато небайдужих до їх долі кіровоградців і навіть киян.
Висловлюємо велику подяку всім, хто подарував свою любовь, щедрість своєї душі людям, які так потребують уваги,
тепла, простого сердечного спілкування і чекають нас, як спражніх друзів.
Зустріч закінчилася молитвою "Отче наш", яку ми промовляли всі разом.
Ініціативна група ТОС, Кіровоград

Комментариев нет:

Отправить комментарий