2014-12-13

РОЗВИТОК ТВОРЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ


15-16 листопада 2014р. відбулась Х Конференція теософського суспільства України під девізом: «Новий розум для нового часу», яка була присвячена 139-й річниці Міжнародного теософського суспільства. Конференція запам'яталася для багатьох не лише своєю неймовірно цікавою і пізнавальною програмою, жвавою і надихаючою дискусією, але й барвистістю і різноманітністю культурного доповнення. 

У рамках програми Конференції була проведена виставка виробів традиційного побуту і одягу українського народу з приватних колекцій учасників Конференції. 
Також були проведені два благодійних ярмарка. На одному з них були представлені  роботи творчого союзу інвалідів «Джерело натхнення», це вже друга спільна акція. На іншому були виставлені роботи київського осередку ТОС. 
Наші умільці власними руками виготовили ляльок-мотанок, відроджуючи древні традиції українського народу. Сподіваємося, що ці обереги допомагатимуть тим, хто їх придбав. 

Дякуємо ще раз кожному учаснику ярмарку. Виручені кошти будуть спрямовані на підтримку творчих починань інвалідів і проекти Теософського ордену служіння.

Комментариев нет:

Отправить комментарий