2015-02-25

МАЙСТЕР-КЛАС «ВЧИМОСЯ У ГРИГОРІЯ СКОВОРОДИ»

У переддень Міжнародного Дня рідної мови (21 лютого) саме ці аспекти творчості Григорія Сковороди розкривала учням 9-Б класу Раїса Михайлівна Калашнікова, Президент Кіровоградского відділення "ЛАЙЯ" Теософського Товариства в України, яка презентувала майстер-клас «Вчимося у Григорія Сковороди». Ім’я цього філософа, поета, мандрівника по праву належить до скарбниці українського народу. Григорій Сковорода бентежить уми своєю глибиною та незбагненністю. Українська культура ХІХ–ХХІ століть нерозривно пов’язана зі світом сковородинських ідей та образів. Доторкнутися до них є великим щастям.
Лекція Раїси Михайлівни супроводжувалася яскравими, змістовними слайдами. Учням пропонувалися творчі завдання, до виконання яких вони підійшли відповідально. Долучилися до роботи й присутні вчителі, шкільний бібліотекар Заржинська І.І.
 
 Дякуємо Калашніковій Р.М. та Махоріній В.І. за організовану зустріч. Вважаємо, що проведення подібних заходів має позитивні наслідки: учні отримують багато цікавої інформації, яка знадобиться у навчанні, опановують сучасні інноваційні методи навчання, працюють з ІР-технологіями.
Валентина Самонова
ТОС Кіровоград

Комментариев нет:

Отправить комментарий